24 de enero de 2014

Copa de turrón de Jijona, yogur y chocolat au Caramel


Ingredientes para 6 copas: 
-250 g de torró de Xixona
250 gr de turrón de Jijona 
-150 g de llet
150 gr de leche 
-200 g de xocolata de rajola
-2 iogurts naturals
2 Yogures naturales (Yo griego)

Preparació
Elaboración:
Fundir el chocolate desmenuzándolo en el microondas o al baño maría y añadir un poco de agua caliente hasta conseguir una consistencia líquida. Muntatge
1.-Tritureu el torró amb la llet.Triturar el turrón con la leche. Cal obtenir una textura de crema, (segons sigui la consistència del torró, la quantitat de llet serà una mica més o menys de la indicada) Hay que obtener una textura de crema, (según sea la consistencia del turrón, la cantidad de leche será un poco más o menos la indicada) 2.-Foneu la xocolata esmicolada al microones o al bany maria i afegiu-hi aigua calenta fins aconseguir una consistència líquida.
Montaje
En la copa de servir feu-hi tres capes : la primera amb el torró, una segona amb el iogurt i la tercera amb la xocolata...En el vaso de servir hacemos tres capas: la primera con el turrón, una segunda con el yogur y la tercera con el chocolate. Y encima al momento de degustarlo un poco de crumble. i gaudiu-ho de gust
Si aun os queda turrón ya sabéis y sino guardar la receta para final de año.

Receta  de Alfonslesreceptesdesthilari   que he aprovechado  su receta y he cambiado el chocolate normal de su receta por este chocolate al caramel que se encuentra únicamente en Francia y Andorra y el Crumble de Speculoos  regalos ambos que me trajo de Andorra  Chez Silvia .Gracias Silvia.

Buen fin de semana

24 comentarios:

  1. Mira quin bon profit li has tret al regalet! Si jo ja sabia que faries un molt bon servei. una copa ideal pel cds. Moltes gràcies mestre. bon cds.

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  2. Una copa deliciosa i molt vistosa!
    Aquest crumble ja l'he tastat a casa el meu germà. llàstima que aquí no se'n trobi...
    I no coneixia aquesta xocolata de Nestlé, deu ser l'equivalent a la professional de Barry, la "caramel lactee", o la "caramelia" de Valrona. Aquí suposo que no es troba, oi? Haurem d'anar a França, quin remei!

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  3. Qué buena copa!! Se ve deliciosa Miquel. Bon cap de setmana. Bss.

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  4. oh1 No he vist encara la xocolata caramelo de Nestlé, la buscaré! Aquesta copa té una pinta estupenda, i el crumble d'speculoos que hi has posat m'ha encantat! Bon cap de setmana!

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  5. ¡Qué copas más finas y elegantes! Seré rara pero nunca he probado combinar turrón con chocolate y ahora se me ha antojado! jejeje
    Peto i bon cap de setmana,
    palmira

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  6. Te ha quedado fantástico y ya con ese crumble de speculous me ha terminado de conquistar!!

    besazos!!!

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  7. Amb aquests ingredients no pot quedar altra cosa que boníssim!
    Bon cap de setmana!

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  8. Sempre és bo tenir alternatives per aprofitar les restes de torrons que no han tingut sortida aquests dies, i aquesta copa té molta presència. Petons,
    Pilar

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  9. te han quedado fantasticos , no conozco este tipo de chocolate que debe ser delcicioso, y el crumble le añade un toque crujiente final que le va que ni pintado.... no es que necesite muchas excusas para hacer una pequeña excursion a Andorra o al sur de francia... pero me la acabas de dar ... Fantastico!!

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  10. Un buen postre con el que de paso acabar con los restos de turrón.
    Besos.

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  11. Quin postre tan espectacular!!! I per aprofitar el torró de xixona, poques opcions deuen ser tan bones!!!

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  12. Que copa tan sensacional y muy vistosa visualmente, me imagino como esta, o no, venga que alguien me de una cuchara ya!!! Me sobro como siempre muchisimo turrón, asi que tomo buena nota.
    Feliz fín de semana.
    Ettore

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  13. Qué delicia de copa, para disfrutar y triunfar en la mesa. Un abrazo, Clara.

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  14. Quien pillara una copita de estas ahora mismo.

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  15. No t´estàs de res! aquesta xocolata al caramel deu ser l'o..

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  16. Qué copas tan bonitas Miquel y qué delicias guardan en su interior. Bss.

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  17. Vaya mezcla tan buena, imposible decir no sí te ofrecen una.
    Besos

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  18. Miguel ....unes postres riquissimes i a més ens serveixen per aprofitar el turrò que ens ha sobrat.
    petons

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  19. Oooh quuna delicatessen Miquel!! Ets un autèntic artista!! Petonets!

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  20. Miquel por favor...esto es la locura, que copa más deliciosa, me he quedado parada en la pantalla...hasta poder comentar algo decente, el antojo me ha podido!!!

    Besos.

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  21. Caram Miquel...quines copes.... Bona recepta per acabar el turrò de Xixona que encara corre per la nevera..
    Anirem a França a fer compres de xocolata!!!
    Petonets.

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  22. Ole ole y ole!! como me gustan estos postres.
    Bss

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