Esta mañana, mi amigo Jordi, a través de su esposa Montse, me ha dicho que había oído mi nombre y mi blog en el programa "El Món a RAC1". No he tenido el placer de escuchar el programa en directo, pero lo he buscado en su web, y dentro de la sección 'A cop de clic' hoy han hablado de que el chef Fermí Puig, en su sección Cuinetes, ha recomendado mi blog. Dice: "En un dia Fermí Puig, dia de Cuinetes, us recomanem un blog de cuina amateur, el del Miquel, de la Palma de Cervelló. Amb la proximitat del Nadal, no us perdeu els galets farcits o el coulant de torró".
Podéis ver la página en este link: http://rac1.org/elmon/seccions/a-cop-de-clic/
Os doy las gracias a todos los que me visitais y al programa El món a RAC1 y al xef Fermí Puig porque entre todos hacemos que nuestras recetas lleguen más lejos.
Este reconocimiento es para todos los que hacemos el mundo de la BLOGESFERA CULINARIA.
GRACIAS
Doncs moltes felicitats!!! Vaja, ja deu fer il.lusió q t'anomenin, si senyor...
ResponderEliminarUn petó,
Zulo 'La palma'
ResponderEliminarEt felicitem per la teva incursio a la radio, d'aqui poc et veurem per la Televisio fent plats de qualitat!, que per cert en nom del Zulo (amics del GABRIEL) ens encantaria prova aquestes delicies que fas, aixi que ens autoinvitem a un dina dels teus, gastos pagats eividenment:)
Desde d'aqui et donem suport perque els teus plats siguin inovan.
Molta sort i AGUR!
Et mereixes aquesta menció, sobretot per l'esforç que li estàs dedicant al blog i a la passió que demostres dia a dia a la cuina.
ResponderEliminarMoltes felicitats Miquel!
PD: Amics del Zulo de La Palma, del nas a la boca, no en tastareu ni gota!! jejejeje
OOOoohhhhh Miquel!!!CUanto me alegro,de corazón.Que subidón verdad?.Te felicito,disfruta de este momentazo ;))
ResponderEliminarUn abrazo
Que satisfacción más grande debes tener.
ResponderEliminarYo me alegro un montón, de que tu trabajo se reconozca.
Un beso
Miquel! Moltes felicitats!!!!! Que feliç deus estar. A gaudir molt d'aquest moment tant especial. Petons,
ResponderEliminarOstres Miquel! Estic molt contenta...i pensar que algun dia podré dir que el xef Miquel em va trobar un motlle per massa brisa...
ResponderEliminarAbans que volis vull un autògraf.
Una abraçada
Felicitats!!!
ResponderEliminartienes que estar tan contento...que felicidad oir tu nombre en la radio...
si es que te sales... ese coulant y esos galets estan de muerte lenta...
Disfruta del momento...si señor...
un beso
Ostres quina il-lussió...
ResponderEliminarDeus estar com un nen amb sabates noves.
Felicitats.
Hola! Acabo d'entrar en el teu bloc per casualitat i m' està agradant molt!!Enhorabona per sortir a la ràdio, quina il.lusió, no? Amb el teu permís t' "agafo" la recepta del coulant de torró per fer-la...els meus convidats es quedaran bocabadats!! Jo fa molt poquet que he començat a aquest món blocaire, només un mes, però se m'està obrint un univers de possibilitats al davant!!wow...qui tengués temps!! Un petó, i enhorabona per aquest bloc. Paula. http://bontiberi.blogspot.com
ResponderEliminarBuf, t'havia deixat un comentari però veig que no ha sortit!:(
ResponderEliminarEstic molt contenta de que hagis sortit, t'ho mereixes!
Si vas a RAC1 "a la carta" ho podràs escoltar!
Petonets i enhorabona!
Miquel Felicitats!!!
ResponderEliminarTe lo mereces, cada día tus recetas son mas fantásticas, y tus emplatados geniales.
Besos
Enhorabuena han estado acertados los de rac1.
ResponderEliminarBon Nadal
Felicitats!!!!!! No m'estranya, les teves receptes són de categoria :)
ResponderEliminarA veure si puc escoltar el programa per Internet...
Querido Miguel,
ResponderEliminarFELICIDADES, te lo mereces, como cocinero como persona y como amigo después de tantos años de conocernos.
Gracias por esas veladas que nos preparas en las que vuelcas tanta ilusión y tan buena comida, gracias por esos menús que nos pasas cuando tenemos invitados, gracias por esos postres que nos preparas cuando el tiempo apremia y no tenemos lista la cena de Nochevieja.
Gracias, gracias y mil veces gracias.
Luisa
moltíssimes felicitats!!!! el blog i tu us ho mereixeu.
ResponderEliminarpt!
Querido Miguel...cuantísimo me alegro, y es que tu página no tiene desperdicio. Mis felicidades, un besote.
ResponderEliminarMiquel,
ResponderEliminarMoltes felicitats per l'aparició radiofònica del teu bloc. Ara bé, no m'estranya gens la recomanació veient els dos darrers posts que has publicat, autèntics "bocatti di cardinali".
Una abraçada
Miquel, felicidades. Es todo un reto para mi estar a la altura de este grupo de cocineros y cocineras que de una manera tan sencilla nos hace disfrutar de la cocina.
ResponderEliminarMoltes felicitats!
ResponderEliminarUn bloc com el teu, s'ho mereix, és clar que si!
PTNTS
Dolça
Moltes felicitats dels teus amics de Sant Vicens, als que cada cop que venim a sopar a casa teva, ens poses el llistó més alt.
ResponderEliminarUn reconeixement radiofònic que et mereixes sobradament per la feina feta en aquest blog.
Endavant amb la teva afecció culinària, que ho fas de conya !!!
Anna
Miquel, no te imaginas como me alegro. Este reconocimiento es más que merecido, te he de decir que aunque no sea en la radio yo también lo aconsejo siempre que hablo de cocina. Felicidades de todo corazón. Y que me siento orgullosa de compartir con vosotros, y vosotras, personas a las que les encanta la cocina todos estos momentos. Un besazo
ResponderEliminar