300 g de bacallà dessalat i esqueixat
400 g d'arròs Bomba
175 g de ceba
50 g de pebrot verd
400 g d'arròs Bomba
175 g de ceba
50 g de pebrot verd
1 all tendre
safrà mólt
250 ml de vi blanc dolç o semidolç
125 ml d'oli d'oliva verge
1400 ml d'aigua
125 ml de nata líquida
safrà mólt
250 ml de vi blanc dolç o semidolç
125 ml d'oli d'oliva verge
1400 ml d'aigua
125 ml de nata líquida
Preparació:
Piqueu la ceba i talleu el pebrot a quadrats petits. Prepareu la resta d'ingredients. Manteniu l'aigua ben calenta amb el safrà.
Poseu l'oli a la cassola. Quan estigui calent afegiu la ceba i, a mitja cocció, el pebrot verd. Poseu-hi sal i fregiu-ho a foc lent. Gairebé al final, agregueu l´all picat i remeneu-ho uns segons. Afegiu el bacallà i deixeu-lo uns 5 minuts a foc suau, remenant de tant en tant.
Incorporeu l'arròs i salteu-lo. Addicioneu el vi blanc i deixeu que s'evapori.
Aneu afegint l'aigua per etapes i aneu remenant. Coeu fins que estigui a punt, entre 15 i 20 minuts. És el moment de rectificar el punt de sal.
Finalment, afegiu la nata líquida i remeneu.
Retireu la cassola de l'escalfor i tapeu. Deixeu que reposi 5 minuts
Miquel, aquesta primera entrada es mereix també un comentari d´aniversari.
ResponderEliminarExcel.lent recepta i gràcies per compartir.
Petons
Miquel...venia a dir-te q he fet aquesta recepta per sopar i mentre jo feia les fotos, no s'han esperat i m'han dit q estaba bonissima i era veritat! deliciosa!...m'ha trasbalsat el fet q jo tinc la recepta en castella i adalt esta en catala, quan tu no escrius res en catala...he hagut de tornar a mirar, pero si, es la mateixa recepta....
ResponderEliminarpues eso...que EXQUISITA!!! gracies per la recepta...(si m'han sortit be les fotos, penjaré la recepta al blog)
calla, q em deixo q he fet la teja de formatge al micro i ha quedat espectacular...mai no n'havia fet!!!
Miquel, acabo de leer la misma receta publicada por Sonia - L'Exquisit, y me ha gustado mucho. Quiero que sepas que la voy a hacer.
ResponderEliminarBesos y feliz finde.
Miquel, me encanta todo lo que cocinas. Sobretodo este risotto que ya es favorito en casa. Con tu permiso lo he publicado en mi blog, por supuesto menciono de donde viene y he enlazado con tu entrada. De todas formas si no estás de acuerdo, por favor házmelo saber y lo retiraré de inmediato, ¿vale? Un besito y gracias :)
ResponderEliminar